Tavaszi zöldségek kecskesajtos frittatával
- Teljes idő 25 perc
- 10 perc
Előkészítés - 15 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
100 g Spenótlevelek
100 g Újhagyma szárával együtt
300 g Spárgák
10 Tojások
100 g Friss vagy fagyasztott borsó
Só, bors
130 g Friss kecskesajt
1 kan. Semleges olaj
Tartozékok
Sütőlemez Sütőlemez Sütőlemez XL
Előkészítés
Lépés 1 /5
Mossa meg a zöldségeket. Vágja nagy darabokra a spenótleveleket, karikázza fel vékonyan az újhagymát. Dobja ki a spárgák kemény végét, majd vágja fel a szárakat 0,5 cm-es szeletekre, a zsenge végéből hagyjon meg 5 cm-t. A végeket vágja félbe.
Lépés 2 /5
Verje fel a tojásokat egy nagy tálban. Adja hozzá a spenótleveleket, a hagymát, a borsót és a spárgakarikákat és fűszerezze bőségesen sóval és borssal. Morzsolja bele a kecskesajt háromnegyedét és keverje össze.
Lépés 3 /5
Kenje ki az olajjal a tepsitartozékot, majd öntse bele az előző keveréket. Adja hozzá a spárgavégeket és a felkockázott, maradék kecskesajtot. Nyomja le finoman, hogy egy kicsit belenyomódjanak a keverékbe.
Lépés 4 /5
Bekapcsolás előtt helyezze a tepsitartozékot az OptiGrillbe. Csukja le a grillsütőt és kapcsolja be. Az eszköz automatikusan Kézi üzemmódra áll. Válassza ki a narancssárga sütőfokozatot az M betű megnyomásával, majd nyomja meg az OK gombot. Miután az eszköz előmelegedett, süsse 15 percig.
Lépés 5 /5
Tálalja forrón, melegen vagy hidegen, köretnek salátát ajánlunk.