Tőkehal spárgával
- Teljes idő 19 perc
- 15 perc
Előkészítés - 4 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
4 filé Tőkehalfilé (egyenként 120 g)
4 kan. Olívaolaj
2 kan. Friss kakukkfű
1 Citrom (héja és leve)
4 szegf. Durvára vágott fokhagyma
500 g Édeskömény (1 nagy gumó), a tövét eltávolítva, vékonyan felszeletelve
500 g Zöldspárga, harmadokra vágva
1 Nagy póréhagyma, vékonyan felszeletelve
20 cl Zöldségalaplé
1 kan. Kukoricaliszt
2 kan. Finomra vágott citromkonfit
2 kan. Tört sózott földimogyoró
Tartozékok
2az1-ben rács
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Fűszerezze a tőkehalat az olaj felével, kakukkfűvel és citromhéjjal. Tegye félre.
Lépés 3 /6
Adja hozzá az olaj másik felét a tálhoz. A fokhagymát, az édesköményt, a spárgát és a póréhagymát 3 percig pirítsa.
Lépés 4 /6
Adja hozzá a kukoricalisztet és az alaplevet. Helyezze a halat a grillrácsra a felső pozícióba a zöldségek tetejére.
Lépés 5 /6
Kuktában főzés
Lépés 6 /6
Melegen tálalja a citromkonfittal és a földimogyoróval.