Túró bogyós gyümölcsökkel
- Teljes idő 6 perc
- 5 perc
Előkészítés - 1 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (7)
Összetevők
2 személy
2 Hűtött túró, egy órával előtte lecsepegtetve
75 g Eper, negyedelve
35 g Szeder
35 g Áfonya
1 kan. Cukor
0.5 Lime héja és leve
5 cl Narancslé
1 kan. Fenyőmag, pirítva (díszítéshez)
Előkészítés
Lépés 1 /4
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /4
Tegye a gyümölcsöt, a cukrot, a citrom- és a narancslevet az edénybe. Fedje le.
Lépés 3 /4
Főzési idő: 1 perc
Lépés 4 /4
Rendezze a meleg gyümölcsöt a kiadagolt túróra. Spriccelje meg citromlével és szórjon rá fenyőmagot.