Piros bogyós bőr
- Teljes idő 6 óra 15 perc
- 15 perc
Előkészítés - 6 óra
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
6 személy
0.5 Érett banán
3 Datolyák
35 g Rebarbara
150 g Eprek
40 g Méz
90 g Áfonyák
10 g Chia mag
60 g Málna
Tartozékok
2 rács
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a gyümölcsöket: tisztítsa és hámozza meg a banánt, magozza ki az őszibarackot és a datolyát, kockázza fel a rebarbarát, és főzze meg egy lábas vízben, amíg megpuhul, és kockázza fel az epret és az őszibarackot.
Lépés 2 /6
Az első bőrökhöz keverje össze a rebarbarát, az epret és a méz felét egy turmixgépben. Tegye át a keveréket egy tálba, tisztítsa meg a turmixgépet, és keverje össze az áfonyát, a banánt, a chia magot és a datolyát. Ismét tegye át a keveréket egy második tálba, és tisztítsa meg a turmixgépet. A harmadik bőrhöz keverje össze az epret és a maradék mézet, majd tegye át a keveréket egy harmadik tálba.
Lépés 3 /6
Helyezzen egy darab sütőpapírt mindkét grillrácsra. A különböző keverékeket terítse szét a sütőpapíron. Helyezze a két grillrácsot a felső és a középső polcra. Csukja be az ajtót.
Lépés 4 /6
Állítsa be a sütést DEHYDRATION üzemmódra, állítsa be a hőmérsékletet 60 °C-ra, az időt pedig 6 órára. Hagyja kihűlni, mielőtt leveszi őket a sütőpapírról.
Lépés 5 /6
Tekerje fel szorosan a bőrt, és egy éles késsel vágja a kívánt hosszúságúra. Hűvös, sötét és száraz helyen tárolja.
Lépés 6 /6
Ha kész, ismételje meg az eljárást második adaggal.