Recipe Details Page - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Édesköményes lazacpörkölt

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 14 perc
  • Előkészítés
    10 perc
  • Főzés
    4 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

4 személy

  • 4 db 150g-os lazacfilé (bőr nélkül)

  • 400 g Darabolt édeskömény

  • 200 g Répa, vékonyra szeletelve

  • 2 kan. Olívaolaj

  • 20 db Piros bogyós gyümölcs

  • 3 kan. Sűrű, zsíros crème fraiche

  • Só és rózsabors

  • 2 csip. Friss kapor, aprítva

  • 150 ml Hal alaplé

Előkészítés

Lépés 1 /16

Készítse elő a hozzávalókat.

  • 4db 150g-os lazacfilé (bőr nélkül)
  • 400g Darabolt édeskömény
  • 200g Répa, vékonyra szeletelve
  • 2kan. Olívaolaj
  • 20db Piros bogyós gyümölcs
  • 3kan. Sűrű, zsíros crème fraiche
  • Só és rózsabors
  • 2csip. Friss kapor, aprítva
  • 150ml Hal alaplé

Lépés 2 /16

Fejtse le a bőrt a lazacról.

  • 4db 150g-os lazacfilé (bőr nélkül)

Lépés 3 /16

Töltsön olajat az edénybe.

  • 2kan. Olívaolaj

Lépés 4 /16

Pirítsa meg az édesköményt és a répát.

  • 400g Darabolt édeskömény
  • 200g Répa, vékonyra szeletelve

Lépés 5 /16

Sózza, borsozza rózsaborssal. Majd tegye rá a lazac steaket. Töltse rá az alaplevet.

  • Só és rózsabors
  • 150ml Hal alaplé

Lépés 6 /16

Főzési idő: 4 perc

Lépés 7 /16

Adja hozzá a crème fraiche-t és a felaprított kaprot. Tálalja.

  • 3kan. Sűrű, zsíros crème fraiche
  • 2csip. Friss kapor, aprítva

Lépés 8 /16

Lépés 9 /16

Lépés 10 /16

Lépés 11 /16

Lépés 12 /16

Lépés 13 /16

Lépés 14 /16

Lépés 15 /16

Lépés 16 /16