Édesköményes lazacpörkölt
- Teljes idő 14 perc
- 10 perc
Előkészítés - 4 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
4 150g-os lazacfilé (bőr nélkül)
400 g Darabolt édeskömény
200 g Répa, vékonyra szeletelve
2 kan. Olívaolaj
20 Piros bogyós gyümölcs
3 kan. Sűrű, zsíros tejföl
Só és bors
2 csip. Friss kapor, aprítva
150 ml Hal alaplé
Előkészítés
Lépés 1 /7
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /7
Fejtse le a bőrt a lazacról.
Lépés 3 /7
Töltsön olajat az edénybe.
Lépés 4 /7
Pirítsa meg az édesköményt és a répát.
Lépés 5 /7
Öntse a lazac steakre, sózza, borsozza rózsaborssal. Töltse rá az alaplevet.
Lépés 6 /7
Főzési idő: 4 perc
Lépés 7 /7
Adja a tejszínt az édesköményhez és a felaprított kaporhoz. Tálalja.