Szamósza mozzarellával és napon szárított paradicsommal
- Teljes idő 35 perc
- 25 perc
Előkészítés - 10 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
3 Napon szárított paradicsomok olajban
6 levél Kerek brik tésztalapok
2 kan. Olaj
12 Mozzarella (vagy kis kockák)
Tartozékok
Lecsöpögtető tálca Sütőkosár
Előkészítés
Lépés 1 /3
Vágja a napon szárított paradicsomokat negyedekre. Vágja félbe a brik tésztalapokat (hogy két félkört kapjon). Vágjon le egy 2 cm-es szegélyt, hogy 13 cm-es csíkokat kapjon.
Lépés 2 /3
Hajtsa félbe a csíkokat. Az összehajtott csíkot enyhén kenje meg olajjal. Helyezzen egy mozzarellagolyót és egy darab napon szárított paradicsomot a csík aljára. Hajtsa háromszög alakúra, és kenje meg olajjal.
Lépés 3 /3
Helyezze a grilltálcát a készülékbe, és fokozatosan tegye bele a szamószákat anélkül, hogy átfednék egymást. Állítsa az AIR FRY üzemmódot 10 perces sütésre. Ha Easy Fry Oven & Grill 9 az 1-ben készüléket használ, a szamószákat fokozatosan, egymásra helyezés nélkül tegye az Easy Fry Oven & Grill sütőkosarába, úgy, hogy a csepegtetőedény alul legyen. Csukja be az ajtót, állítsa a FRIES üzemmódot 190 °C-ra, és süsse 20 percig.