Napon szárított paradicsom, olívabogyó és feta torta
- Teljes idő 1 óra 5 perc
- 10 perc
Előkészítés - 55 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
8 személy
1 Sós süteménytészta
100 g Feta
40 g Kimagozott zöld olívabogyó
50 g Napon szárított paradicsom
Tartozékok
Keverőedény
Előkészítés
Lépés 1 /6
Melegítse elő a sütőt 180 fokra.
Lépés 2 /6
Készítse el a sós süteménytésztát.
Lépés 3 /6
Tegye a gép táljába a sós süteménytészta keveréket, majd adja hozzá a felkockázott fetasajtot, a zöld olívabogyót és az apróra vágott napon szárított paradicsomot. Nyomja le a „Start” gombot.
Lépés 4 /6
Vajazza és bélelje ki a tortaformát. Öntse a keveréket a formába, és süsse 180 fokon 55 percig.
Lépés 5 /6
Hagyja kihűlni, mielőtt kiveszi a formából.
Lépés 6 /6
Melegen vagy hidegen tálalja.
