Sous-vide tőkehal udon tésztával
- Teljes idő 45 perc
- 15 perc
Előkészítés - 30 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
6 személy
90 cl Víz
9 kan. Szójaszósz
6 kan. Szezámolaj
3 Miso
4 Fokhagyma
23 g Gyömbér
1.5 rúd. Citromfű
0.75 Bio lime (héja)
Őrölt bors
6 filé Tőkehal (egyenként 100 g)
600 g Főtt udon tészta
Előkészítés
Lépés 1 /6
Öntsön 50 ml vizet a tálba. Tegye a zacskót a gőzkosárba.
Lépés 2 /6
Főzze eco vákuum üzemmódon.
Lépés 3 /6
Vegye ki a zacskót, és nyissa ki. Vegye ki a citromfüvet és a gyömbért. Tálalja az alaplével és a tésztával.
Lépés 4 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 5 /6
Egy keverőtálban keverje össze a paradicsomot, a mozzarellát, a kapribogyót és az olajat. Tegye félre a hűtőbe.
Lépés 6 /6
Tegyen két csirkefilét minden sous-vide főzőtasakba a fűszerekkel, sóval és borssal együtt. Helyezze a keveréket a sous-vide zacskóba, és győződjön meg arról, hogy a zacskók jól záródnak.