Udon leves gombával
- Teljes idő 18 perc
- 12 perc
Előkészítés - 6 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (7)
Összetevők
6 személy
3 kan. Pirított szezámolaj
9 Zöld spárga, meghámozva, 4 darabra vágva
9 Shiitake gomba, félbevágva
1.5 Kései laskagomba, felszeletelve
1.5 Bok choy bordáskel, 6 darabra vágva
9 kan. Sós szójaszósz
1.8 l Fehér miso húsleves
3 kan. Apróra vágott fokhagyma
4.5 kan. Reszelt friss gyömbér
300 g Friss udon tészta
5 kan. Apróra vágott koriander
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Öntse az olaj felét az edénybe.
Lépés 3 /6
Párolja a spárgát, a gombát és a bok choy bordáskelt 2 percig.
Lépés 4 /6
Adja hozzá a többi hozzávalót a koriander és az udon tészta kivételével.
Lépés 5 /6
Nyomás alatti főzés
Lépés 6 /6
Adja hozzá az udon tésztát, és melegítse 2 percig. Tálalja korianderrel.