Tőkehal morzsa ropogós édesköménnyel
- Teljes idő 38 perc
- 25 perc
Előkészítés - 13 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
8 személy
9 g Reszelt parmezán
20 g Vaj
6 g Zsemlemorzsa
2 kan. Provence-i fűszer
100 g Chorizo
4 Édeskömény
Só, bors
6 cl Olívaolaj
8 Tőkehalfilé
Tartozékok
Lecsöpögtető tálca 2 rács
Előkészítés
Lépés 1 /3
Tegye a parmezánt, a vajat, a zsemlemorzsát és a Provence-i fűszereket egy keverőtálba. Távolítsa el a chorizo bőrét, vágja apró darabokra, és tegye a keverőtálba. Addig keverje, amíg omlós tésztát kap.
Lépés 2 /3
Helyezze a grilltálcát a készülékbe. Öblítse le és vágja fel az édesköményt. Tegye őket a sütőtálba, majd sózza, borsozza és locsolja meg olívaolajjal. Állítsa be a STEAM programot 5 percre. Ha Easy Fry Oven & Grill 9 az 1-ben készüléket használ, tegye a leöblített, feldarabolt édesköményt a grillre, ízesítse sóval és borssal, és locsolja meg olívaolajjal. Helyezze a rácsot a középső polcra, a csepegtetőedényt alulra, és töltse meg vízzel 30 percre. Állítsa be a FISH üzemmódot 10 percre.
Lépés 3 /3
Tegye a chorizo morzsával borított tőkehalfiléket a sütőtálba. Állítsa be az AIR Fry programot 8 percre. Ha Easy Fry Oven & Grill 9 az 1-ben készüléket használ, tegye be a chorizo morzsával bevont tőkehalfilét. Állítsa be a FRIES programot 10 percre.