Sous-vide fahéjas alma
- Teljes idő 1 óra 15 perc
- 15 perc
Előkészítés - 1 óra
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
4 Golden Delicious alma
2 kan. Nádcukor
1 kan. Őrölt fahéj
1 csip. Őrölt szerecsendió
40 g Sózatlan vaj
50 g Mazsola
Tartozékok
Gőz kosár
Előkészítés
Lépés 1 /6
Öntsön 50 ml vizet a tálba. Tegye a zacskót a gőzkosárba.
Lépés 2 /6
Főzze eco vákuum üzemmódon.
Lépés 3 /6
Vegye ki a zacskót, és nyissa ki. Tálalja az almákból származó sziruppal.
Lépés 4 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 5 /6
Egy tálban keverje össze az alaplé hozzávalóit, kivéve a halat, és a tésztát.
Lépés 6 /6
Tegye a halat és az alaplevet egy sous-vide főzőzacskóba. Helyezze a zacskót ferdén a sous vide-be. Győződjön meg arról, hogy a zacskók jól záródnak. Helyezze el a zacskókat a gőzkosárban úgy, hogy egy kis hely legyen közöttük.