Skót tojás
- Teljes idő 37 perc
- 20 perc
Előkészítés - 17 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
6 Tojás
510 g Darált hús
1.5 kan. Durva szemű mustár
1.5 kan. Apróra vágott petrezselyem
1.5 kan. Őrölt paprika
75 g Liszt
1.5 Felvert egész tojás
75 g Zsemlemorzsa
1.5 kan. Olaj
Só, bors
Tartozékok
Extra Crisp
Előkészítés
Lépés 1 /9
Ehhez a recepthez EXTRA CRISP fedőre lesz szüksége. Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /9
Aprítsa fel a petrezselymet.
Lépés 3 /9
Keverje össze a darált húst a petrezselyemmel, a mustárral és az őrölt paprikával. Fűszerezze sóval és borssal.
Lépés 4 /9
Ossza a tölteléket 2, 4 vagy 6 részre a tojások méretétől függően. Simítsa mindegyik részt 2 réteg frissentartó fólia közé.
Lépés 5 /9
Tegye a tojásokat egy gőzölő kosárba, és tegye egy 200 ml vízzel teli edénybe.
Lépés 6 /9
Főzés túlnyomás alatt: 2 perc
Lépés 7 /9
Tegye félre a kihűlt tojásokat. Kenjen meg minden tojást a töltelékkel.
Lépés 8 /9
A tojásokat a következő sorrendben kenje be: liszt, tojás, zsemlemorzsa, majd tojás és zsemlemorzsa. Tegye őket egy üres, kiolajozott tálba.
Lépés 9 /9
Kapcsolja be a Cookeót, és tegye rá az Extra Crisp fedőt. Indítsa el a 2-es üzemmódot 15 percig, és a sütési idő felénél fordítsa meg a tojásokat.