Pirított sertéshús almaborban
- Teljes idő 12 óra 40 perc
- 20 perc
Előkészítés - 12 óra 20 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
600 g Sertéskaraj nagy 4 cm-es kockákra vágva
2 kan. Semleges olaj
1 Hagyma, apróra vágva
2 Aprított fokhagyma gerezd(ek)
200 g Apróra vágott gomba
400 g Kimagozott piros alma 8 felé vágva
25 cl Almabor
10 cl Víz
1.5 kan. Kukoricaliszt (20 g)
10 levél Zsálya
4 szál. Kakukkfű
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /9
Pirítsa a sertéshúst az olajban 10 percig.
Lépés 2 /9
Adja hozzá a hagymát, fokhagymát, gombákat és almákat. Pirítsa 5 percig.
Lépés 3 /9
Adja hozzá az almabort és a kukoricalisztet vízzel elkeverve. Főzze és keverje 5 percig.
Lépés 4 /9
Adja hozzá a fűszereket, és fűszerezze.
Lépés 5 /9
Főzze lassan, alacsony hőmérsékleten.
Lépés 6 /9
Tálalja forrón.
Lépés 7 /9
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 8 /9
Egy keverőtálban keverje össze az összes hozzávalót, ameddig homogén nem lesz.
Lépés 9 /9
Ossza el egy vagy több sous-vide főzőtasak között. Helyezze a keveréket sous-vide zacskóba. Győződjön meg arról, hogy a zacskók jól záródnak.