Tépett sertéshúsos burger
- Teljes idő 12 óra 25 perc
- 25 perc
Előkészítés - 12 óra
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
6 személy
1.5 kan. Barna cukor
1.5 kan. Őrölt kömény
1.5 kan. Fokhagymapor
1.5 kan. Hagymapor
1.5 kan. Füstölt paprikapor
1.5 kan. Cayenne borspor
900 g Sertés lapocka
75 cl Világos
7.5 cl almabor ecet
7.5 cl szójaszósz
4.5 kan. Folyékony méz
3 kan. Kukoricaliszt
6 Burgerzsemle félbevágva és pirítva
1.5 tasak Nyers zöldségkeverék
Előkészítés
Lépés 1 /8
Adja hozzá a húst.
Lépés 2 /8
Főzze lassan, magas hőmérsékleten.
Lépés 3 /8
Vegye ki a húst, és darálja le. Adja hozzá a szószt.
Lépés 4 /8
Húzza szét a rostokat egy villával. A húsnak még enyhén melegnek kell lennie, hogy megfelelően szét tudja húzni.
Lépés 5 /8
Töltse meg a burgereket a hússal és a nyers zöldségekkel. Tálalja sült édesburgonyával, amelyet füstölt paprikával ízesít. Tálalja a burgereket barbecue szósszal.
Lépés 6 /8
Ehhez a recepthez az Extra Crisp fedőre van szükség. Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 7 /8
Egy tálban keverje össze a vizet, a cukrot és az élesztőt.
Lépés 8 /8
Egy edényben keverje össze a lisztet, a víz/élesztő keveréket és a sót. Kézzel gyúrja 5 percig a munkafelületen.