Édes és ragadós sertésborda
- Teljes idő 12 óra 25 perc
- 15 perc
Előkészítés - 12 óra 10 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
2 személy
1 szegf. Apróra vágott fokhagyma
1.5 kan. Apróra vágott gyömbér
0.5 Apróra vágott fűszeres paprika (elhagyható)
2 kan. Almabor ecet
1 kan. Folyékony méz
7.5 cl szójaszósz
7.5 cl Borjúhúsleves alaplé
0.5 kan. Kukoricaliszt (8 g)
0.5 kan. Füstölt paprikapor
600 g Sertésborda vastag darabokra vágva
1 kan. Semleges olaj
Előkészítés
Lépés 1 /6
Adja hozzá a félretett keveréket, és forralja fel.
Lépés 2 /6
Főzze lassan, magas hőmérsékleten.
Lépés 3 /6
Vegye ki, és egye meg, amíg forró.
Lépés 4 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 5 /6
Egy keverőtálban keverje össze az összes hozzávalót, kivéve a bordákat és az olajat. Tegye félre.
Lépés 6 /6
A tálban pirítsa a bordákat olajban 10 percig.