Bárányborda citrommal, rizzsel és zöldségekkel
- Teljes idő 35 perc
- 20 perc
Előkészítés - 15 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
2 szegf. Apróra vágott fokhagyma
0.5 Bio citrom (héja)
4 kan. Olívaolaj
8 Kis báránybordák
200 g Főtt fehér rizs
50 g Főtt borsó
50 g Főtt lóbab
50 g Főtt csiperkegomba
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /4
Hámozza meg és aprítsa fel a fokhagymagerezdeket. Tegye egy nagy tálba a citromhéjjal, az olívaolaj felével, sóval és borssal. Keverje össze.
Lépés 2 /4
Áztassa a bárányszeleteket ebben a pácban, és hagyja ázni 10 percig.
Lépés 3 /4
Melegítse fel a serpenyőt magas hőfokon, és várja meg, amíg a Thermo-Signal teljesen pirosra vált, mielőtt hozzáadná a hozzávalókat. Tegye a bárányszeleteket a serpenyőbe, és süsse 2 percig. Ordítsa meg, majd a másik oldalát is süsse 2 percig.
Lépés 4 /4
Rendezze a rizst tálalótányérokra, tetejére tegye a bárányszeleteket, majd a zöldségeket. Díszítse a citromhéjjal. Élvezze a finom ízeket.