Marhahús és cheddar sajtos burgonya
- Teljes idő 23 perc
- 15 perc
Előkészítés - 8 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
6 db Marhasteak
1200 g Burgonya
200 ml Félzsíros tejszín
200 g Cheddar sajt
Só, bors
3 kan. Növényi olaj
100 ml Víz
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Öntsön olívaolajat az edénybe. Ízesítse a steaket sóval és borssal.
Lépés 3 /6
Pirítsa meg a húst és süsse a kívánt hőfokig. Vegye ki.
Lépés 4 /6
Adja hozzá a burgonyát, vizet, tejszínt, sót és borsot.
Lépés 5 /6
Nagynyomású főzés.
Lépés 6 /6
Adja hozzá a sajtot. Tegye a steaket a tetejére. Melegítse 5 percig. Majd tálalja.