Darált marhahúsos és sajtos szendvics
- Teljes idő 32 perc
- 15 perc
Előkészítés - 17 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
350 g Darált marhahús
1 kan. Dijon mustár
2 kan. Worcester szósz
0.5 kan. Tabasco® (opcionális)
2 Meghámozott, aprított vöröshagyma
50 g Vaj
8 szel. Többmagvas kenyér
8 szel. Emmentáli sajt
4 kan. Szósz (ketchup, majonéz vagy mustár)
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /7
Melegítse elő a sütőt 180°C-ra.
Lépés 2 /7
Hevítse fel a serpenyőt közepes lángon, és várja meg, amíg a hőmérséklet-jelző teljesen vörösre nem vált, mielőtt hozzáadja az összetevőket.
Lépés 3 /7
Olvassza meg a vajat, adja hozzá a hagymát és egy csipet sót. Karamellizálja közepes lángon 10 percig.
Lépés 4 /7
Közben keverje össze a darált marhahúst a mustárral, Worcester szósszal, Tabasco-val, sóval és borssal. Formáljon 4 pogácsát, amelyek akkora méretűek, mint a kenyérszeletek. Tegye félre.
Lépés 5 /7
Vedd ki a hagymát a serpenyőből, és tedd félre. Helyezze a marhahúspogácsákat a serpenyőbe, és süsd 2-3 percig mindkét oldalukon a maradék vajban. Tegye félre.
Lépés 6 /7
Kenje meg a kenyér 4 szeletét szósszal, és helyezze rá a hagymát. Tegye rá a marhahúst és 2 szelet sajtot. Fedje be a maradék kenyérszeletekkel.
Lépés 7 /7
Helyezze a szendvicseket a serpenyőbe, tegye a sütőbe, és vegye le az Ingenio fogantyút. Hagyja sülni 5 percig.