Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Marhafilé gombával és kéksajttal

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 15 perc
  • Előkészítés
    15 perc
  • Főzés
    0 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

4 személy

  • 4 filé marhahús

  • só és bors

  • 15 g vaj

  • 250 g gomba

  • 2 szegf. fokhagyma

  • szárított kakukkfű

  • 2 kan. balzsamecet

  • 50 ml petrezselyem

  • 60 g kéksajt

Előkészítés

Lépés 1 /5

Itassa fel a filékről a nedvességet konyhai papírtörlővel. Ízesítse sóval és borssal.

  • 4filé marhahús
  • só és bors

Lépés 2 /5

Kapcsolja be a grillsütőt. Válassza ki a megfelelő programot, majd nyomja meg az OK gombot. Majd kezdje el a receptet: Egy kevés olajjal kenje be a grill-lapokat. Miután az eszköz előmelegedett, tegye a húst a grillsütőre, majd csukja le a fedőt. Süsse tetszés szerinti ideig: nagyon véres, véres, közepesen átsült vagy jól átsült. Tegye a húst egy tányérra, majd fedje le fóliával.

Lépés 3 /5

Tálalás előtt hagyja 5 percig hűlni.

Lépés 4 /5

. Eközben olvasszon fel vajat közepes lángon egy nagy, tapadásmentes serpenyőben. Adja hozzá a gombát, a fokhagymát, a kakukkfüvet, a sót és a borsot. Főzze őket 5 percig, alkalmanként megkevergetve. Ha a gomba megpirult, kevergetés közben öntse hozzá a balzsamecetet. Vegye le azonnal a serpenyőt a tűzről, szórja meg petrezselyemmel és keverje össze.

Lépés 5 /5

Ha a marhafilé elkészült, szedje rá a gombát és tálalja. Végezetül szórja meg kéksajtdarabokkal.

  • 15g vaj
  • 250g gomba
  • 2szegf. fokhagyma
  • szárított kakukkfű
  • 2kan. balzsamecet
  • 50ml petrezselyem
  • 60g kéksajt