Egészséges fokhagymás quinoa petrezselyemmel és gombával
- Teljes idő 30 perc
- 10 perc
Előkészítés - 20 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
2 szegf. Fokhagyma
2 Vöröshagyma
400 g Vegyes gomba
2 kan. Petrezselyem
45 cl Víz
1 kocka Zöldségleves kocka
1 kan. Repceolaj
200 g Quinoa
Só, bors
2 kan. Reszelt parmezán
Tartozékok
Nyeles lábas Serpenyő
Előkészítés
Lépés 1 /6
Hámozza meg és aprítsa fel a fokhagymát és a vöröshagymát. Mossa meg a gombát és szeletelje fel őket. Öblítse le, majd aprítsa fel a petrezselymet. Melegítse fel a vizet egy lábasban, és oldja fel benne a zöldségleves-kockát.
Lépés 2 /6
Melegítsen fel egy serpenyőt, és várjon, amíg a hőjelző teljesen pirosra vált. Pirítsa a vöröshagymát és a fokhagymát a repceolajban 5 percig.
Lépés 3 /6
Adja hozzá a quinoát, és keverje jól össze.
Lépés 4 /6
Adja hozzá az alaplét a serpenyőhöz. Főzze alacsony lángon 20 percig.
Lépés 5 /6
Adja hozzá a gombát, és főzze, amíg az alaplé teljesen felszívódik, körülbelül 15 percig.
Lépés 6 /6
Ízesítse ízlés szerint sóval és borssal. Adja hozzá a parmezánt és a petrezselymet.