Kakukkfüves-vérnarancsos panna cotta
- Teljes idő 10 perc
- 10 perc
Előkészítés - 0 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
1 Hideg vízben megpuhított zselatinlap (2 g)
4 cl Tej
16 cl Tejszín (30% zsír)
20 g Cukor
1 Evőkanálnyi kakukkfűlevél, megmosva
0.5 Vérnarancs kimagozva és kockákra vágva
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Áztassa a zselatinlapot hideg vízbe.
Lépés 3 /6
Vágja a vérnarancs húsát kockákra.
Lépés 4 /6
Öntse a tejet, a tejszínt, a cukrot, a kakukkfüvet, és a leszűrt zselatint a főzőedénybe.
Lépés 5 /6
Keverje meg, és forralja fel.
Lépés 6 /6
Öntse át a tálalóedényekbe. Hűtse 12 órán keresztül. Tálalja vérnarancs darabokkal, díszítésként.