Görög burgonya
- Teljes idő 16 perc
- 10 perc
Előkészítés - 6 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
900 g Kemény húsú burgonya, apróra kockázva
300 g Hámozott, kimagozott uborka, kockázva
40 g Lilahagyma, finomra aprítva
150 g Feta, kockázva, zöldfűszeres olajban pácolva
60 g Magozott fekete olívabogyó, felezve
Pácolt feta olaj (vagy olívaolaj)
1 Citrom
Só és bors
Előkészítés
Lépés 1 /7
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /7
Kockázza fel a burgonyát.
Lépés 3 /7
Hámozza meg és magozza ki az uborkát.
Lépés 4 /7
Aprítsa finomra a hagymát.
Lépés 5 /7
Tegye a burgonyát a pároló kosárba, majd a kosarat az edénybe 200 ml vízzel.
Lépés 6 /7
Főzési idő: 6 perc
Lépés 7 /7
Hagyja hűlni, majd adja hozzá a többi alapanyagot. Keverje össze, tálalja hűtve.