Enyhe andalúziai gazpacho mandulával és fokhagymával
- Teljes idő 6 óra 21 perc
- 20 perc
Előkészítés - 1 perc
Főzés - 6 óra
Hűtés
Kompatibilis készülékek (2)
Összetevők
2 személy
60 g Hámozott mandula
0.5 szegf. Fokhagyma
35 g Szikkadt kenyér
8 cl Tej
8 cl Hideg víz
2.5 cl Olívaolaj
1 kan. Vörösborecet
20 g Friss zöld szőlő
Só és bors
Tartozékok
Utazó palack 400 ml Utazó palack 700 ml
Előkészítés
Lépés 1 /5
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /5
A mandulát, a fokhagymát és a kenyeret tegye egy tálba a tejjel és a vízzel együtt, és hagyja ázni legalább 2 órán át. Tartson meg néhány mandulát a díszítéshez.
Lépés 3 /5
Öntse az összes hozzávalót a gépbe, kezdve az előző keverékkel. Tartsa meg a szőlőt a díszítéshez. Csavarja a pengéket az OTG palackra, és rögzítse az alaphoz. Keverje össze!
Lépés 4 /5
Hűtse 4 órán át.
Lépés 5 /5
Közvetlenül tálalás előtt díszítse egy csepp olívaolajjal, néhány mandulával és néhány friss zöld szőlőszemmel.