Édesburgonya gerezd
- Teljes idő 35 perc
- 10 perc
Előkészítés - 25 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
800 g Édesburgonya
4 kan. Olívaolaj
3 kan. Liszt
1 kan. Füstölt fűszerpaprika
1 kan. Fokhagymapor
Só és bors
Előkészítés
Lépés 1 /5
Mossa meg a burgonyát, és jól szárítsa meg. Az egyenletes sütés érdekében vágja őket egyforma méretű gerezdekre.
Lépés 2 /5
Egy nagy edényben forgassa össze az édesburgonya gerezdeket az olívaolajjal, a liszttel, a füstölt fűszerpaprikával, a fokhagymaporral, a sóval és a borssal. Győződjön meg róla, hogy az összes gerezdet jól bevonta.
Lépés 3 /5
Helyezze az édesburgonya gerezdeket a készülékbe, és a forró levegő jobb áramlása érdekében kerülje az átfedéseket. Kezdje el a sütést.
Lépés 4 /5
A sütés felénél rázza meg a kosarat, hogy a gerezdek egyenletesen süljenek meg.
Lépés 5 /5
Nyissa ki a fogantyút mindkét kezével, és vegye ki a gerezdeket. Azonnal tálalja, és fogyassza az Ön által választott szósszal!