Sült camembert áfonyával
- Teljes idő 25 perc
- 10 perc
Előkészítés - 15 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (21)
Csendes légkeveréses fritőz Tefal Easy Fry Silence EY552DE0 Rozsdamentes acél EY846HE0, Tefal Easy Fry Silence, csendes forrólevegős fritőz, 7 literes, sötétszürke EY145810 Easy Fry Compact 3l légkeveréses fritőz Tefal fekete Tefal EY9428E0 Easy Fry Dual XXL légkeveréses fritőz 11 literes Ismerje meg a teljes választékot Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
1 Camembert
2 kan. Aszalt áfonya
2 kan. Pekándió
2 kan. Kesudió
1 kan. Olasz fűszerek
2 kan. Metélőhagyma
1 kan. Folyékony méz
1 kan. Olívaolaj
2 szál. Rozmaringágak
Tálaláshoz pirítós
Előkészítés
Lépés 1 /8
Vegyük ki a camembertet és távolítsuk el a műanyag vagy papír csomagolást.
Lépés 2 /8
Ha a camambert doboza valódi, kezeletlen fából készült, akkor a készülékbe helyezve (fedél nélkül) ebben is elkészíthető a camembert. Ellenkező esetben használjunk a készülék méretéhez igazodó kis edényt.
Lépés 3 /8
Egy késsel készítsünk kereszt alakú mélyedést a camembert tetején, hogy könnyebben megsüljön.
Lépés 4 /8
Tegyük a camembertet a készülékbe és indítsuk el a sütési folyamatot.
Lépés 5 /8
Amíg a camembert sül, készítsük el a feltéthez szükséges keveréket: egy tálban keverjük össze az áfonyát, a pekándiót, a kesudiót, az olasz fűszereket és az apróra vágott metélőhagymát.
Lépés 6 /8
Pirítsuk meg a kenyeret.
Lépés 7 /8
Ha a camembert megsült, óvatosan vegyük ki a készülékből. A meleg camambertet csepegtessük le mézzel és olívaolajjal, majd a tetejére tőzegáfonya, diófélék és fűszernövények keverékét tesszük. Adjunk hozzá egy szál rozmaringot.
Lépés 8 /8
Az így feldíszített camambertet azonnal tálaljuk pirított kenyérrel, amelyet az elkészített keverékbe mártogathatunk.





