Sült paradicsom burratával és fokhagymás bagettel
- Teljes idő 40 perc
- 10 perc
Előkészítés - 30 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (21)
Csendes légkeveréses fritőz Tefal Easy Fry Silence EY552DE0 Rozsdamentes acél EY846HE0, Tefal Easy Fry Silence, csendes forrólevegős fritőz, 7 literes, sötétszürke EY145810 Easy Fry Compact 3l légkeveréses fritőz Tefal fekete Tefal EY9428E0 Easy Fry Dual XXL légkeveréses fritőz 11 literes Ismerje meg a teljes választékot Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
300 g Koktélparadicsom
4 szegf. Fokhagymagerezdek
1 db Buratta
1 db Bagett
20 g Vaj
Petrezselyem levelek
Olívaolaj
Só
Bors
Előkészítés
Lépés 1 /5
A hámozatlan fokhagymagerezdeket tekerjük alufóliába. Mossuk meg a paradicsomokat, és szúrjuk meg a héjukat néhány helyen egy késsel. Ez megakadályozza az airfryer kosarának megrepedését és szennyeződését.
Lépés 2 /5
Locsoljuk meg a paradicsomokat olívaolajjal, adjuk hozzá a sót és a borsot. Fokhagymával együtt süssük meg. Közvetlenül a grillre helyezhetjük, vagy használhatunk sütőpapíros tálat vagy bármilyen más tepsit.
Lépés 3 /5
A sült fokhagymát nyomkodjuk a puha vajba. Sózzuk, borsozzuk és apróra vágott petrezselymet adunk hozzá.
Lépés 4 /5
A bagettet karikákra vágjuk, ízesített vajjal megkenjük és megsütjük.
Lépés 5 /5
A sült paradicsomokat helyezzük egy mélytányérra, tegyük közepére friss és hideg burratát, és tegyünk rá egy pirított bagette-et.






