Almás fahéjas latte
- Teljes idő 8 perc
- 4 perc
Előkészítés - 4 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (1)
Összetevők
2 személy
20 cl Mandulatej
1 Alma
25 cl Mézes vanília tea
1 kan. Fahéj
1 kan. Méz
Előkészítés
Lépés 1 /5
Hámozza meg és magozza ki az almát, majd vágja apró kockákra. Egy kis lábasban főzze meg a teát 300 ml vízben.
Lépés 2 /5
Tegye a mandulatejet, fahéjat és mézet a turmixgép táljába. Csukja le a fedelet, és állítsa be a „Keverés” programot 5-ös sebességgel 10 másodpercre. Indítsa el a programot.
Lépés 3 /5
Ezután állítsa be a „Melegítés” programot 75 °C-on 5 percre. Indítsa el a programot.
Lépés 4 /5
A tető nyílásán keresztül adja hozzá a felkockázott almát és a forró teát. Állítsa be a „Keverés” programot 5-ös sebességgel 30 másodpercre. Indítsa el a programot.
Lépés 5 /5
Öntse a csészékbe, és szórja meg fahéjjal.




