Almás-fahéjas zabkása
- Teljes idő 30 perc
- 20 perc
Előkészítés - 10 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
2 Alma
2 kan. Víz
0.5 kan. Fahéj
350 ml Tej
3 kan. Cukor
200 g Zabpehely
Tartozékok
Serpenyő
Előkészítés
Lépés 1 /4
Hámozza meg és vágja fel az almákat apró darabokra.
Lépés 2 /4
Melegítse fel a serpenyőt magas hőfokon, és várjon, amíg a Thermo-Signal teljesen piros színűvé nem változik. Főzze meg az aprított almát egy kevés vízben néhány percig, amíg megpuhul.
Lépés 3 /4
Ezután adja hozzá a fahéjat, és keverje össze. Adja hozzá a tejet és a cukrot, majd hagyja alacsony lángon főni. Amikor a tej forrni kezd, adja hozzá a zabpelyhet, és főzze 5 percig alacsony hőfokon, amíg a tej felszívódik.
Lépés 4 /4
Azonnal tálalja.