Almás-fahéjas meleg-hideg desszert zselés bevonattal
- Teljes idő 17 perc
- 10 perc
Előkészítés - 7 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
2 személy
110 g Alma
1 kan. Méz
0.25 kan. Őrölt fahéj
0.5 kan. Calvados vagy rum (opcionális)
2 Kanál fahéjas vagy vanília fagylalt
2 Spéculoos
Tartozékok
6 db-os befőttesüveg szett 8 darabos üvegszett
Előkészítés
Lépés 1 /5
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /5
Keverje össze a felkockázott almát, mézet, fahéjat és calvadost egy tálban.
Lépés 3 /5
Öntse a készítményt az üvegedényekbe, és zárja le. Öntsön 25 cl vizet a tálba. Helyezze az üvegedényeket a tálba.
Lépés 4 /5
Főzze nyomás alatt.
Lépés 5 /5
Tegye a fagylaltot és a spéculoos morzsákat a pohárkákba. Tálalja és élvezze.
