Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Almás-fahéjas meleg-hideg desszert zselés bevonattal

ratings.0

- /5 -

  • Teljes idő 17 perc
  • Előkészítés
    10 perc
  • Főzés
    7 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

2 személy

  • 110 g Alma

  • 1 kan. Méz

  • 0.25 kan. Őrölt fahéj

  • 0.5 kan. Calvados vagy rum (opcionális)

  • 2 Kanál fahéjas vagy vanília fagylalt

  • 2 Spéculoos

Tartozékok

  • 6 db-os befőttesüveg szett
    6 db-os befőttesüveg szett
  • 8 darabos üvegszett
    8 darabos üvegszett

Előkészítés

Lépés 1 /5

Készítse elő a hozzávalókat.

  • 110g Alma
  • 1kan. Méz
  • 0.25kan. Őrölt fahéj
  • 0.5kan. Calvados vagy rum (opcionális)
  • 2 Kanál fahéjas vagy vanília fagylalt
  • 2 Spéculoos

Lépés 2 /5

Keverje össze a felkockázott almát, mézet, fahéjat és calvadost egy tálban.

  • 110g Alma
  • 1kan. Méz
  • 0.25kan. Őrölt fahéj
  • 0.5kan. Calvados vagy rum (opcionális)

Lépés 3 /5

Öntse a készítményt az üvegedényekbe, és zárja le. Öntsön 25 cl vizet a tálba. Helyezze az üvegedényeket a tálba.

  • 8 darabos üvegszett

Lépés 4 /5

Főzze nyomás alatt.

Lépés 5 /5

Tegye a fagylaltot és a spéculoos morzsákat a pohárkákba. Tálalja és élvezze.

  • 2 Kanál fahéjas vagy vanília fagylalt
  • 2 Spéculoos