Tengeri hínáros tészta
- Teljes idő 7 perc
- 5 perc
Előkészítés - 2 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (3)
Összetevők
4 személy
5 levél Nori hínárlevél
10 cl Olívaolaj
2 kan. Halszósz
2 kan. Szezámmag
2 kan. Szezámolaj
5 cl Meleg víz
320 g Főzés nélküli tészta
Előkészítés
Lépés 1 /3
Tegye a turmixgépbe a tépett nori hínárleveleket, az olívaolajat, a halszószt, a szezámmagot, a szezámolajat és 5 cl meleg vizet. Zárja le a fedelet, és turmixolja, amíg a szósz sima nem lesz.
Lépés 2 /3
Amíg a szószt aprítja, főzze meg a tésztát a csomagoláson található utasítás szerint. Amikor megfőtt, szűrje le a tésztát, és tegye félre.
Lépés 3 /3
Öntse a nori mártást a főtt és lecsöpögtetett tésztára, és jól keverje össze, hogy a tészta teljesen bevonja a mártást. Tálalja a nori szószos tésztát tányérokon, ha szeretné, néhány grillezett garnélarákkal kísérve.