Kevergetve sült tészta zöldségekkel és tenger gyümölcseivel (Jakiszoba)
- Teljes idő 47 perc
- 30 perc
Előkészítés - 17 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
1 citromhéj Citrom
0.5 kan. só
2 Őrölt fekete bors
3 kan. Édes szójaszósz
1 kan. Dashi por
1 szegf. Fokhagyma
1 kan. Szezámolaj
1 kan. Fehér szezámmag
0.5 Újhagyma
200 g Hiyamugi Joshu vagy udon tészta
4 kan. Szezámolaj
2 kan. Semleges olaj
50 g zöld káposzta
5 Spárga
200 g Szójacsíra
200 g Rózsaszín garnélarák
0.5 Újhagyma
1 Citrom
Só és bors
Előkészítés
Lépés 1 /4
Keverje össze a mártás összes hozzávalóját egy tálban, és tegye félre.
Lépés 2 /4
Közepes lángon melegítse fel a wok serpenyőt, és várja meg, amíg a Thermo-Signal teljesen pirosra vált, mielőtt megpirítja a hozzávalókat. Adjon hozzá 2 evőkanál szezámolajat, és süsse a tésztát 6 percig, vagy amíg kissé ropogósra sül. Tegye át a tésztát egy tányérra, és tegye félre.
Lépés 3 /4
Ugyanebbe a wokba öntse bele a maradék szezámolajat, a növényi olajat, a káposztát, a spárgát és a szóját. Süsse 6 percig. A spárgának puhának kell lennie. Adja hozzá a garnélarákot, és főzze 3 percig magas hőfokon. Adja hozzá a tésztát és a mártást, és kevergetve főzze 2 percig.
Lépés 4 /4
Tegye egy tányérra. Sózza, borsozza, és szórja meg a maradék hagymával és néhány szelet citrommal.