Sous-vide rib-eye chimichurri szósszal
- Teljes idő 30 perc
- 15 perc
Előkészítés - 15 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
2 személy
1 kan. Apróra vágott friss petrezselyem
1 kan. Frissen vágott oregánó
2 kan. Apróra vágott metélőhagyma
2 szegf. Hámozott és apróra vágott fokhagyma
0.5 Vágott piros csili
1 kan. Vörösbor ecet
3 kan. Citromlé
6 cl Olívaolaj
2 g egyenként)
2 szál. Kakukkfű
2 kan. Lágyított vaj
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /7
Öntsön 3 liter vizet a tálba. Tegye a zacskókat a vízbe.
Lépés 2 /7
Főzze elmerített vákuumban.
Lépés 3 /7
Vegye ki a zacskókat, és nyissa ki őket. Pirítsa a rib-eye-okat 1 percig a vajban. Pirítsa meg mindkét oldalon, hogy szép színe legyen. A főzési időt állítsa be ízlésének megfelelően.
Lépés 4 /7
*Pour 3L of water into the bowl. Put the bags into the water.
Lépés 5 /7
A steakeket tálalja paprikával megszórt burgonyával, grillezett zöldségekkel és a chimichurri szósszal .
Lépés 6 /7
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 7 /7
*Serve the steaks with potatoes sprinkled with paprika, grilled vegetables and the chimichurri sauce.