Sous-vide rebarbara szirupban
- Teljes idő 35 perc
- 15 perc
Előkészítés - 20 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
2 személy
100 g Rebarbara
75 g Porcukor
15 cl Víz
0.5 kan. Citromlé
0.5 kan. Narancsvirág
125 g Eper
Tartozékok
Gőz kosár
Előkészítés
Lépés 1 /5
Főzze eco vákuum üzemmódon.
Lépés 2 /5
Vegye ki a zacskókat, és nyissa ki. Tálalja a rebarbara sziruppal és az eprekkel.
Lépés 3 /5
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 4 /5
A chimichurri szósz elkészítése: egy keverőtálban keverje össze az összes hozzávalót a rib-eye steak, a kakukkfű és a vaj kivételével.
Lépés 5 /5
Helyezzen egy rib-eye steaket minden sous-vide főzőtasakba a kakukkfűvel és 1 teáskanál vajjal együtt. Helyezze a keveréket sous-vide zacskóba. Győződjön meg arról, hogy a zacskók jól záródnak.