Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Sous-vide rebarbara szirupban

ratings.0

- /5 -

  • Teljes idő 35 perc
  • Előkészítés
    15 perc
  • Főzés
    20 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

2 személy

  • 100 g Rebarbara

  • 75 g Porcukor

  • 15 cl Víz

  • 0.5 kan. Citromlé

  • 0.5 kan. Narancsvirág

  • 125 g Eper

Tartozékok

  • Gőz kosár
    Gőz kosár

Előkészítés

Lépés 1 /5

Főzze eco vákuum üzemmódon.

  • 100g Rebarbara
  • 75g Porcukor
  • 15cl Víz
  • 0.5kan. Citromlé
  • 0.5kan. Narancsvirág
  • 125g Eper

Lépés 2 /5

Vegye ki a zacskókat, és nyissa ki. Tálalja a rebarbara sziruppal és az eprekkel.

  • 100g Rebarbara
  • 75g Porcukor
  • 15cl Víz
  • 0.5kan. Citromlé
  • 0.5kan. Narancsvirág
  • 125g Eper

Lépés 3 /5

Készítse elő a hozzávalókat.

  • Gőz kosár

Lépés 4 /5

A chimichurri szósz elkészítése: egy keverőtálban keverje össze az összes hozzávalót a rib-eye steak, a kakukkfű és a vaj kivételével.

Lépés 5 /5

Helyezzen egy rib-eye steaket minden sous-vide főzőtasakba a kakukkfűvel és 1 teáskanál vajjal együtt. Helyezze a keveréket sous-vide zacskóba. Győződjön meg arról, hogy a zacskók jól záródnak.

Hasonló receptek

Tefal
Tefal
1 óra 15 perc

Sous-vide fahéjas alma

ratings.NaN

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Sous-vide fahéjas alma
Tefal
Tefal
45 perc

Sous-vide tőkehal udon tésztával

ratings.NaN

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Sous-vide tőkehal udon tésztával