Tészta gombás és kesudiós szósszal
- Teljes idő 20 perc
- 20 perc
Előkészítés - 0 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (2)
Összetevők
4 személy
300 g Tészta
300 g Gomba
25 cl Zöldségleves alaplé
1 kan. Almaecet
100 g Kesudió
2 db Vöröshagyma
5 cl Olívaolaj
1.5 kan. Tárkony
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /7
Áztassa be a kesudiót egy éjszakára.
Lépés 2 /7
Távolítsa el a gombák szárát, és tegye félre. Vágja apróra a gombákat és a vöröshagymát.
Lépés 3 /7
Melegítse fel az olívaolajat egy serpenyőben, és pirítsa meg a felaprított hagymát és gombát.
Lépés 4 /7
Főzze meg a tésztát forró, sós vízben a csomagoláson jelzett utasítás szerint.
Lépés 5 /7
Szűrje le a kesudiót. Tegye a kesudiót, az alaplevet, a gombaszárakat, az almaecetet és a tárkonyt a turmixgép táljába, és ízesítse. Zárja le a fedőt. Turmixolja maximális sebességen 1 percig.
Lépés 6 /7
Öntse a gombás szószt a serpenyőbe, és tartsa alacsony hőmérsékleten. Szűrje le a tésztát, majd tegye a serpenyőbe, és vonja be a szósszal.
Lépés 7 /7
Azonnal tálalja.