Spenótos és fetasajtos muffin
- Teljes idő 25 perc
- 5 perc
Előkészítés - 20 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
2 személy
220 g Sima liszt
7 g Sütőpor
0.25 kanálnyi szódabikarbóna
1 db Tojás
60 ml Olaj
150 ml Tej
60 g Feta sajt
2 marék Friss spenót
40 g Szárított paradicsom
Só
Bors
Szárított fokhagyma
Oregánó
Előkészítés
Lépés 1 /7
Keverjük össze az összes száraz hozzávalót egy tálban.
Lépés 2 /7
Adjuk hozzá a folyékony összetevőket.
Lépés 3 /7
A keveréket jól összekeverjük, és a szilikon muffin formába töltjük. Töltse fel a magasság 3/4-éig.
Lépés 4 /7
A keveréket jól összekeverjük, és szilikon muffin csészéket töltünk. Töltse fel a magasság 3/4-éig.
Lépés 5 /7
Helyezze a süteményt a forró levegős sütő kosarába.
Lépés 6 /7
A desszert programon sütjük (160°C, 20 perc).
Lépés 7 /7
A kész muffinokat kivesszük, és kicsit hűlni hagyjuk. Mártogatóssal tálalhatjuk.
