Spenótos és fetasajtos muffin
- Teljes idő 25 perc
- 5 perc
Előkészítés - 20 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (18)
Csendes légkeveréses fritőz Tefal Easy Fry Silence EY552DE0 Rozsdamentes acél EY145810 Easy Fry Compact 3l légkeveréses fritőz Tefal fekete EY9428E0 Easy Fry Dual XXL légkeveréses fritőz Tefal 11 literes Forrólevegős fritőz Tefal Easy Fry & Grill 2az1-ben digitális EY505D15 Rozsdamentes/Fekete Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
220 g Sima liszt
7 g Sütőpor
0.25 kanálnyi szódabikarbóna
1 db Tojás
60 ml Olaj
150 ml Tej
60 g Feta sajt
2 marék Friss spenót
40 g Szárított paradicsom
Só
Bors
Szárított fokhagyma
Oregánó
Előkészítés
Lépés 1 /7
Keverjük össze az összes száraz hozzávalót egy tálban.
Lépés 2 /7
Adjuk hozzá a folyékony összetevőket.
Lépés 3 /7
A keveréket jól összekeverjük, és a szilikon muffin formába töltjük. Töltse fel a magasság 3/4-éig.
Lépés 4 /7
A keveréket jól összekeverjük, és szilikon muffin csészéket töltünk. Töltse fel a magasság 3/4-éig.
Lépés 5 /7
Helyezze a süteményt a forró levegős sütő kosarába.
Lépés 6 /7
A desszert programon sütjük (160°C, 20 perc).
Lépés 7 /7
A kész muffinokat kivesszük, és kicsit hűlni hagyjuk. Mártogatóssal tálalhatjuk.