Spenótos és ricottás omlett
- Teljes idő 30 perc
- 15 perc
Előkészítés - 15 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
8 Friss tojás
125 g Ricotta
Só, paprika
1 kan. Petrezselyem
1 kan. Metélőhagyma
1 kan. Turbolya
30 g Fenyőmag
30 g Sótlan vaj
50 g Bébispenót
Tartozékok
Ingenio edények és serpenyők
Előkészítés
Lépés 1 /5
Győződjön meg arról, hogy az Ingenio fogantyút eltávolította, amikor tűzhelyen és/vagy sütőben használja.
Lépés 2 /5
Törje fel a tojásokat egy tálba. Adja hozzá a ricottát, és ízesítse sóval és paprikával. Öblítse le és aprítsa fel a petrezselymet, metélőhagymát és turbolyát. Adja hozzá a tojásokhoz. Habverővel keverje össze, míg a keverék habos nem lesz.
Lépés 3 /5
Melegítsen fel egy serpenyőt, és várjon, amíg a Thermo-Signal teljesen szilárd pirosra változik. Pirítsa meg a fenyőmagot a száraz serpenyőben, időnként megkeverve. Tegye félre.
Lépés 4 /5
Tegye a vajat a serpenyőbe. Miután megolvadt, öntse bele a tojás, ricotta és zöldfűszerek keverékét. Süsse meg az omlettet, időnként törje szét egy spatulával.
Lépés 5 /5
Helyezze a bébispenótot és a fenyőmagot az omlettre, majd hajtsa félbe, mint egy táskát. Csúsztassa az omlettet egy tányérra. Tálalja.