Miso és gyömbér sous-vide lazac
- Teljes idő 45 perc
- 15 perc
Előkészítés - 30 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
4 kan. Folyékony méz
4 kan. Szójaszósz
2 kan. Rizsecet
2 kan. Szezámolaj
2 kan. Miso por
30 g Gyömbér
1 rúd. A citromfű nagy kockákra vágva
Őrölt bors
4 filé Bőr nélküli lazacfilé (120 g egyenként)
2 Bok choy
400 g Főtt basmati rizs
Tartozékok
Gőz kosár
Előkészítés
Lépés 1 /6
Öntsön 50 ml vizet a tálba. Tegye a zacskót a gőzkosárba. Figyeljen arra, hogy a zacskók között legyen elegendő hely.
Lépés 2 /6
Főzze eco vákuum üzemmódon.
Lépés 3 /6
Vegye ki a zacskókat és nyissa ki őket. Vegye ki a citromfüvet, és a gyömbért. Tálalja melegen a bok choy-yal, és a rizzsel.
Lépés 4 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 5 /6
Helyezze az összes hozzávalót a tálba, kivéve az indító kultúrákat. Erősen verje fel.
Lépés 6 /6
Forralja fel, keverje jól össze. Hagyja 40°C-ra kihűlni, majd adja hozzá az indító kultúrákat.