Sous-vide chashu sertéshús
- Teljes idő 6 óra 15 perc
- 15 perc
Előkészítés - 6 óra
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
6 személy
6 kan. szójaszósz
1.5 kan. Folyékony méz
1.5 kan. Dashi por
1.5 kan. Mirin
45 cl Víz
30 g Gyömbér
6 szegf. Fokhagyma
1.5 Apróra vágott újhagyma
Őrölt bors
750 g Göngyölt sertéshas
600 g Főtt ramen
3 Lágytojás félbevágva
6 kan. Apróra vágott újhagyma
Előkészítés
Lépés 1 /7
Öntse a 3 liter vizet a keverőtálba. Helyezze a tasakot a vízbe.
Lépés 2 /7
Főzze elmerített vákuumban.
Lépés 3 /7
Vegye ki a zacskót, és nyissa ki. Süsse meg a disznóhas-szeleteket a serpenyőben, egy kis vajjal.
Lépés 4 /7
Öntse a forró alaplevet a ramenre. Szeletelje fel a húst. Tálalja tojással és ldhagymával.
Lépés 5 /7
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 6 /7
Egy keverőtálban keverje össze az összes hozzávalót, figyeljen arra, hogy az almákat jól vonja be.
Lépés 7 /7
Helyezze a hozzávalókat egy sous-vide főzőzacskóba. Helyezze a keveréket sous-vide zacskóba. Győződjön meg arról, hogy a zacskók jól záródnak.