Mézes csirke hoisin mártással
- Teljes idő 35 perc
- 20 perc
Előkészítés - 10 perc
Főzés - 5 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (4)
Összetevők
6 személy
9 g Hoisin-mártás
9 g Méz
0.5 Lime
3 kan. Édes szójaszósz
15 g Friss gyömbér
1 szegf. Fokhagyma
6 filé Csirke
Előkészítés
Lépés 1 /3
Egy tálban keverje össze a hoisin szószt mézzel, a lime levével, az édes szójaszósszal, a meghámozott és lereszelt gyömbérrel és a meghámozott és apróra vágott fokhagymával. Pácolja a csirkefiléket a keverékben 15 percig.
Lépés 2 /3
Helyezze be a grilltálcát a készülékbe, és GRILL üzemmódban 15 percig melegítse elő 200 °C-ra. Csepegtesse le a csirkefiléket, és tegye a grillre 5 percre. Forgassa meg, és süsse további 5 percig.
Lépés 3 /3
A házi hoisin szószhoz melegítse a következő keveréket alacsony hőfokon 4 percig: 120 ml sós szójaszósz, 6 g mogyoróvaj, 2 evőkanál méz, 60 ml almaecet, 2 teáskanál öt fűszerkeverék, 60 ml szezámolaj, 2 csipet őrölt chili.








