Eperjoghurt
- Teljes idő 45 perc
- 15 perc
Előkészítés - 30 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
3 Aprított fokhagyma gerezd(ek)
4 kan. Folyékony méz
4 kan. szójaszósz
3 kan. Rizsecet
3 kan. Szezámolaj
15 g A meghámozott gyömbért vágja félbe
0.5 rúd. A citromfű nagy kockákra vágva
1 kan. kukoricaliszt (15 g)
2 apróra vágott újhagyma (újhagymák)
480 g Kicsontozott csirkecomb 2 cm-es kockákra vágva
250 g Shiitake gombát 2 cm-es darabokra vágva
Őrölt bors
Tartozékok
Gőz kosár
Előkészítés
Lépés 1 /6
Tegyen sütőpapírt a gőzkosárba. Helyezze a tálba, és óvatosan adja hozzá a csirkét és a pácolólevet.
Lépés 2 /6
Főzze erős gőzön.
Lépés 3 /6
Vegye ki a gyömbér és a citromfű darabokat. Tálalja azonnal, forrón.
Lépés 4 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 5 /6
Egy keverőtálban keverje össze az összes hozzávalót, és hagyja pácolódni 10 percig.
Lépés 6 /6
Öntsön a tálba a 250 ml vizet.