Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Csirkenyársak mogyorós mártással

ratings.0

- /5 -

  • Teljes idő 28 perc
  • Előkészítés
    10 perc
  • Főzés
    18 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

4 személy

  • 6 db Csirkemell

  • 8 kanál Olívaolaj

  • 2 kanálnyi Sriracha

  • 2 kanálnyi Halszósz

  • 2 kanálnyi Osztrigaszósz

  • 4 kanál Szójaszósz

  • 2 kanálnyi Füstölt paprika

  • 2 kanálnyi Szárított fokhagyma

  • 2 kanál Méz

  • Bors

  • Citromlé

  • 200 ml Kókusztej

  • 2 kanál Mogyoróvaj

Előkészítés

Lépés 1 /3

Mossuk meg, tisztítsuk meg és vágjuk nagy kockákra a csirkemelleket. Keverjük össze a pácot: olaj, sriracha szósz, halszósz, osztrigaszósz, a szójaszósz fele (1 evőkanál), füstölt paprika, fokhagyma, méz, bors és citromlé. Ezután pácoljuk be a húst.

  • 6db Csirkemell
  • 8kanál Olívaolaj
  • 2kanálnyi Sriracha
  • 2kanálnyi Halszósz
  • 2kanálnyi Osztrigaszósz
  • 4kanál Szójaszósz
  • 2kanálnyi Füstölt paprika
  • 2kanálnyi Szárított fokhagyma
  • 2kanál Méz
  • Bors
  • Citromlé

Lépés 2 /3

Fűzzük fel a pácolt csirkedarabokat egyenként egy nyársra vagy villára, amely illeszkedik a forrólevegős sütő kosarába. Ezután süssük meg. Az utolsó 5 percben forgassuk meg őket.

Lépés 3 /3

A szószhoz tegyük a kókusztejet és a mogyoróvajat egy kis lábasba, és ízesítsük a szójaszósz másik felével (1 evőkanál). Folyamatos keverés mellett fokozatosan melegítsük fel az egészet, amíg a szósz sima és fényes nem lesz.

  • 4kanál Szójaszósz
  • 200ml Kókusztej
  • 2kanál Mogyoróvaj