Krémes bab paradicsommal
- Teljes idő 15 perc
- 5 perc
Előkészítés - 10 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
2 db Hagyma
2 palack Fehérbab konzerv
5 szegf. Fokhagyma
300 g Koktélparadicsom
Olaj
Só
4 kanál Friss sajtos Gervais
Őrölt bors
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítsük elő a hozzávalókat. Kockázzuk fel a hagymát, szűrjük le a babot, mossuk meg a paradicsomot, és szeleteljük fel a fokhagymát.
Lépés 2 /6
Nyomjuk meg a START gombot. Pirítsuk meg a hagymát olajon, amíg üveges nem lesz, majd adjuk hozzá a fokhagymát, és pirítsuk még egy ideig. A program befejezéséhez nyomjuk meg a STOP gombot.
Lépés 3 /6
Nyomjuk meg a START gombot. Adjuk hozzá a paradicsomot és pirítsuk addig, amíg megpuhul. Törjük össze a paradicsomot, hogy kiengedje a levét. A program befejezéséhez nyomjuk meg a STOP gombot.
Lépés 4 /6
Nyomjuk meg a START gombot. Adjuk hozzá a babot, ízesítsük sóval és borssal, és pirítsuk egy ideig. A program befejezéséhez nyomjuk meg a STOP gombot.
Lépés 5 /6
Nyomjuk meg a START gombot. Adjuk hozzá a friss sajtot a keverékhez és keverjük össze. Főzzük egy rövid ideig.
Lépés 6 /6
Tálaljuk friss vagy pirított kenyérrel.
