Grillezett kolbász sült babbal
- Teljes idő 25 perc
- 10 perc
Előkészítés - 15 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (1)
Összetevők
6 személy
1.5 kan. Torma
1.5 kan. Mustár
1.5 kan. Majonéz
5 kan. Tejföl vagy főzőtejszín
220 g Hagyma
220 g Füstölt szalonna
3 levél Babérlevél
500 g Paradicsompüré
2 kan. Kakukkfű
1 kan. Cukor
800 g Nagy szemű, főtt fehér bab (konzerv, nettó tömeg)
Só, bors
600 g Grillkolbász
3 kan. Apróra vágott petrezselyem
Tartozékok
Sütőlemez XL Sütőlemez
Előkészítés
Lépés 1 /7
Keverje össze a tormát a mustárral, a majonézzel és a tejföllel. Tegye a szószt a hűtőbe.
Lépés 2 /7
Hámozza meg és aprítsa fel a hagymát. Vágja fel a füstölt sonkát kis kockákra és tegye a tepsitartozékba a hagymával és a babérlevéllel.
Lépés 3 /7
Bekapcsolás előtt helyezze a tepsitartozékot az OptiGrillbe. Csukja le a grillsütőt és kapcsolja be. Az eszköz automatikusan Kézi üzemmódra áll. Válassza ki a piros sütőfokozatot az M betű megnyomásával, majd nyomja meg az OK gombot. Miután az eszköz előmelegedett, süsse 5 percig.
Lépés 4 /7
Állítsa a grillsütőt Komplett fogás üzemmódra. Az oldalsó hőmérséklet-szabályzót állítsa 4-es pozícióba.
Lépés 5 /7
Adja hozzá a paradicsompürét, a kakukkfüvet, a cukrot és a nagy szemű babot a tepsitartozékhoz. Ízesítse sóval és borssal és keverje meg.
Lépés 6 /7
Tegye a kolbászokat a grillre és süsse 10 percig gyakori forgatás mellett, hogy a kolbászok minden irányból átsüljenek, emellett időnként kavarja meg a babot.
Lépés 7 /7
Adja hozzá az apróra vágott petrezselymet a babhoz és tálalja a grillezett kolbásszal és a tormaszósszal.