Olasz stílusú borjú poharak
- Teljes idő 35 perc
- 20 perc
Előkészítés - 15 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (3)
Összetevők
4 személy
280 g Borjúfilé
60 g Sertéskaraj
40 g Borsos pecorino
0.5 Citrom (héj)
1 szegf. Fokhagymagerezd
30 g Szikkadt kenyér
2 kan. Petrezselyem
4 szelet Olasz sonka
Só, bors
Tartozékok
8 darabos üvegszett
Előkészítés
Lépés 1 /6
Egy edényben keverjük össze a darált borjúfilét a darált sertéshússal.
Lépés 2 /6
Adjuk hozzá a kockára vágott pecorinót, finomra reszelt citromhéjat, apróra vágott fokhagymát, morzsolt szikkadt kenyeret és az apróra vágott petrezselymet. Ízlés szerint ízesítsük sóval és borssal.
Lépés 3 /6
Formáljunk kis golyókat a keverékből a tenyerünk között. Csavarjunk egy szelet olasz sonkát minden húsgolyó köré.
Lépés 4 /6
Helyezzük a húsgolyókat az olasz sonkával a poharakba fedél nélkül.
Lépés 5 /6
Helyezzük a poharakat a készülékbe. Indítsuk el a főzési folyamatot.
Lépés 6 /6
Forrón tálaljuk a kívánt szósszal.