Olasz borjúpörkölt
- Teljes idő 11 óra 35 perc
- 20 perc
Előkészítés - 11 óra 15 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
500 g Sült borjúhús
2 kan. Olívaolaj
1 Hagyma
2 Fokhagyma
1 kocka Sárgarépa
1 szál /sz. Zeller
50 g Paradicsompüré
8 szál. Kakukkfű
2 Babérlevél
15 cl Fehérbor
2 kan. Kukoricaliszt
21 cl Víz
100 g Borsó
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /9
Öntse a maradék olajat a tálba.
Lépés 2 /9
Adja hozzá a hagymát, fokhagymát, sárgarépát és zellert. Ízesítse sóval és borssal. Pirítsa 5 percig. Adja hozzá a paradicsompürét, kakukkfüvet és babérlevelet.
Lépés 3 /9
Adja hozzá a bort és a kukoricalisztet vízzel elkeverve.
Lépés 4 /9
Tegye vissza a borjúhúst, majd forralja fel 5 percig, folyamatosan kevergetve. Adja hozzá a borsót.
Lépés 5 /9
Főzze lassan, alacsony hőmérsékleten.
Lépés 6 /9
Tálalja forrón.
Lépés 7 /9
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 8 /9
Aprítsa fel a mogyoróhagymát.
Lépés 9 /9
Aprítsa fel a snidlinget.