Olasz borjúterrine
- Teljes idő 17 perc
- 10 perc
Előkészítés - 7 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (7)
Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4Me+ Connect CY855830 Fekete Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4Me+ CY851130 Fehér Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4me Touch WiFi CY912831 Fekete Cook4me+ CY851130 Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
420 g Borjúfilé
90 g Aprított sertésszelet (vagy szalonnakocka)
6 Szelet olasz sonka
60 g Borsos pecorino, kockázva
1 Citrom (reszelt citromhéj)
2 Fokhagymagerezdek, meghámozva, kicsírázva és finomra vágva
45 g Szikkadt kenyér, morzsolva
3 kan. Petrezselyem, megmosva és aprítva
Só
Bors
Tartozékok
6 db-os befőttesüveg szett 8 darabos üvegszett
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Bélelje ki a verrine-eket a sonka felével. A maradék sonkát aprítsa fel a borjú- és sertéshússal együtt.
Lépés 3 /6
Keverje össze a keveréket a többi hozzávalóval. Öntse az elkészített anyagot az üvegedényekbe, majd zárja le.
Lépés 4 /6
Öntsön 25 cl vizet a tálba. Helyezze az üvegedényeket a tálba.
Lépés 5 /6
Főzze nyomás alatt.
Lépés 6 /6
Tálalja melegen vagy hidegen.