Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Olasz borjúterrine

ratings.0

- /5 -

  • Teljes idő 17 perc
  • Előkészítés
    10 perc
  • Főzés
    7 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

6 személy

  • 420 g Borjúfilé

  • 90 g Aprított sertésszelet (vagy szalonnakocka)

  • 6 Szelet olasz sonka

  • 60 g Borsos pecorino, kockázva

  • 1 Citrom (reszelt citromhéj)

  • 2 Fokhagymagerezdek, meghámozva, kicsírázva és finomra vágva

  • 45 g Szikkadt kenyér, morzsolva

  • 3 kan. Petrezselyem, megmosva és aprítva

  • Bors

Tartozékok

  • 6 db-os befőttesüveg szett
    6 db-os befőttesüveg szett
  • 8 darabos üvegszett
    8 darabos üvegszett

Előkészítés

Lépés 1 /6

Készítse elő a hozzávalókat.

  • 420g Borjúfilé
  • 90g Aprított sertésszelet (vagy szalonnakocka)
  • 6 Szelet olasz sonka
  • 60g Borsos pecorino, kockázva
  • 1 Citrom (reszelt citromhéj)
  • 2 Fokhagymagerezdek, meghámozva, kicsírázva és finomra vágva
  • 45g Szikkadt kenyér, morzsolva
  • 3kan. Petrezselyem, megmosva és aprítva
  • Bors

Lépés 2 /6

Bélelje ki a verrine-eket a sonka felével. A maradék sonkát aprítsa fel a borjú- és sertéshússal együtt.

  • 420g Borjúfilé
  • 90g Aprított sertésszelet (vagy szalonnakocka)
  • 6 Szelet olasz sonka

Lépés 3 /6

Keverje össze a keveréket a többi hozzávalóval. Öntse az elkészített anyagot az üvegedényekbe, majd zárja le.

  • 60g Borsos pecorino, kockázva
  • 1 Citrom (reszelt citromhéj)
  • 2 Fokhagymagerezdek, meghámozva, kicsírázva és finomra vágva
  • 45g Szikkadt kenyér, morzsolva
  • 3kan. Petrezselyem, megmosva és aprítva
  • Bors
  • 6 db-os befőttesüveg szett

Lépés 4 /6

Öntsön 25 cl vizet a tálba. Helyezze az üvegedényeket a tálba.

Lépés 5 /6

Főzze nyomás alatt.

Lépés 6 /6

Tálalja melegen vagy hidegen.