Fűszernövényes rántott báránycomb & flageolet bab friss fűszernövényekkel
- Teljes idő 2 óra
- 20 perc
Előkészítés - 1 óra 40 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (2)
Összetevők
6 személy
1.3 kg Báránycomb
50 g Zsemlemorzsa
4 g só
1 kan. Oregánó
1 kan. Kakukkfű
4 cl Olívaolaj
500 g Flageolet bab
2 kan. Friss metélőhagyma
1 kan. Friss kakukkfű
1 kan. Friss rozmaring
30 g Vaj
3 cl Víz
Előkészítés
Lépés 1 /8
Készítsük elő a kekszet. Keverjük össze az összes hozzávalót egy edényben, és tegyük félre.
Lépés 2 /8
Készítsük el a köretet. Keverjük össze a flageolet babot az összes hozzávalóval egy tálban.
Lépés 3 /8
Kapcsoljuk be az 1. tálat. Tegyük a keksz nélküli combot a tányérral felszerelt készülékbe. Indítsuk el a sütést folyamatot.
Lépés 4 /8
Vegyük ki a combot a készülékből, és terítsük a kekszet a hús tetejére, erősen rányomva.
Lépés 5 /8
Kapcsoljuk be az 1. tálat. Tegyük vissza a combot a sütőlemezzel felszerelt készülékbe.
Lépés 6 /8
Kapcsoljuk be az 2. tálat. Tegyük a babot a tálba.
Lépés 7 /8
Nyomjuk meg a SYNC gombot a főzés egyidejű befejezéséhez. A főzés megkezdéséhez nyomjuk meg a START gombot. Időnként keverjük át a zöldségeket.
Lépés 8 /8
Azonnal tálaljuk.