Tavaszi fűszernövényes grillezett báránysült
- Teljes idő 2 óra 22 perc
- 15 perc
Előkészítés - 7 perc
Főzés - 2 óra
Hűtés
Összetevők
4 személy
4 szelet Báránycomb
4 kan. Olívaolaj
4 kan. Friss kakukkfű
4 kan. Friss rozmaring
4 kan. Friss menta
2 szegf. Fokhagyma
1 kan. Sóvirág
Előkészítés
Lépés 1 /3
Egy tálban keverjük össze az összes hozzávalót a pác elkészítéséhez. Minden hússzeletet vonjunk be, és 2 órán át a hűtőszekrényben pácoljuk.
Lépés 2 /3
Csukjuk le a grillt, és kapcsoljuk be. A Kézi program automatikusan kiválasztásra kerül. Válasszuk ki a Vörös színbeállítást az M gombbal, majd nyomjuk meg az OK gombot. Ha előmelegítettük, tegyük a hússzeleteket a grillbe, és süssük 7 percig.
Lépés 3 /3
Azonnal tálaljuk.
