Grillezett tonhalas poke bowl
- Teljes idő 19 perc
- 10 perc
Előkészítés - 4 perc
Főzés - 5 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (19)
Csendes légkeveréses fritőz Tefal Easy Fry Silence EY552DE0 Rozsdamentes acél Forrólevegős fritőz Tefal Easy Fry Silence 7L EY846HE0 Sötét szürke Tefal EY9428E0 Easy Fry Dual XXL légkeveréses fritőz 11 literes Forrólevegős fritőz Tefal Easy Fry & Grill 2az1-ben EY501815 Fekete Ismerje meg a teljes választékot Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
3 kan. Rizsecet
Bors
10 g Friss gyömbér (1 darab, kb. 1 cm)
Csípős szósz
2 kan. Szezámolaj
6 cl Szójaszósz
330 g Tonhalsteak (kb. 2 darab)
500 g Előfőzött sushi rizs
2 Kis avokádó (magozott és szeletelt)
20 g Szeletelt vöröshagyma
200 g Felkockázott mangó
80 g Edamame (szójabab), hámozva és főzve
4 kan. Aprított, friss koriander
1 kan. Fekete és fehér szezámmag
Retek, uborka, vörös káposzta és sárgarépa
Előkészítés
Lépés 1 /4
Egy edényben keverje össze a pác hozzávalóit. Adja hozzá a tonhalsteakeket, és óvatosan keverje össze. Fedje le és tegye be 15 percre a hűtőbe.
Lépés 2 /4
Helyezze a pácolt tonhalsteakeket a tállal felszerelt készülékbe. Kezdje el a sütést.
Lépés 3 /4
Ellenőrizze a sütési időt, és szükség esetén indítsa újra.
Lépés 4 /4
Tegye a grillezett tonhalsteakeket egy vágódeszkára és hagyja állni 5 percig, mielőtt egy éles késsel felszeletelné őket. Ossza szét az előfőzött sushi rizst 6 tálban. Rendezze el egyenletesen a tonhalat a tetején. Rendezze el az avokádót, a hagymát, a mangót és az edamame-ot a tonhal körül minden tálban. Szórja meg szezámmaggal, friss korianderrel és zöldségcsíkokkal. Jó étvágyat!