Grillezett homárfarok fűszeres és chilis vajjal
- Teljes idő 25 perc
- 15 perc
Előkészítés - 10 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (2)
Összetevők
4 személy
4 Homárfarok
2 kan. Olívaolaj
2 csip. Só
100 g Vaj
1 Mogyoróhagyma
5 g Petrezselyem
5 g Metélőhagyma
1 szegf. Fokhagyma
2 kan. Citromlé
0.5 kan. Chilipor
0.5 kan. Só
Előkészítés
Lépés 1 /4
A homárfarkakat hosszában kettévágjuk, a húst megolajozzuk és megsózzuk.
Lépés 2 /4
Nyissuk ki az OptiGrillt a grillező pozícióba. Állítsuk az oldalsó termosztátot a 4. állásba. Ha előmelegítettük, tegyük a farkakat a húsos felével lefelé, és süssük 10 percig.
Lépés 3 /4
Egy edényben keverjük össze a vajat, a mogyoróhagymát, a petrezselymet, a metélőhagymát, a fokhagymát, a citromlevet, a chilit és a sót.
Lépés 4 /4
Tálaljuk a homárfarkakat, és kenjük rá a mártást.